Published On: mie, sept. 13th, 2017

Desi avea permisul de conducere suspendat,barbatul a fost prins conducand un tractor cu remorca, pe drumurile publice

tractor-infobrailaPolitisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat un cetatean roman care conducea un ansamblu de vehicule desi avea permisul de conducere  suspendat.

In data de 11 septembrie a.c., pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere si control, politistul de frontiera care isi desfasura activitatea in Perimetrul I al Zonei Libere Braila a oprit pentru control un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca MAN si o remorca marca Humbaur, ambele inmatriculate in Romania, condus de cetateanul roman Gavril R. in varsta de 46 ani, domiciliat pe raza judetului Bistrita Nasaud.

La controlul efectuat de politistul de frontiera, persoana in cauza nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora s-a stabilit ca barbatul are permisul de conducere suspendat pentru savarsirea unei abateri la regimul circulatiei.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana al carei  permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>