Published On: lun, sept. 18th, 2017

Contestatiile pot bloca demararea asfaltarii si plombarii drumurilor judetene / Lucrarile pot incepe abia la anul

In ultima conferinta de presa, presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac, a spus ca licitatia pentru asfaltarea de 35 km de drum judetean si cei 40.000 mp de plombe se afla pe ultima suta de metri. Acesta a spus ca patru firme si-au depus ofertele si spera ca nu vor exista contestatii, pentru ca acest lucru va face aproape imposibila demarerea lucrarilor in acest an.

“Ajungem iar intr-o poveste, cu aceasta vina? Sunt cazuri si cazuri. Daca intr-adevar acele gropi tin de reaua credinta, ca nu vrem sa le astupam, se poate spune ca este o vina a noastra. Dar faptul ca avem achizitii, faptul ca ne dorim sa asfaltam, faptul ca ne-am propus 35 de km anul acesta, 40.000 mp de plombe… Crede cineva ca eu nu-mi doream anul acesta sau acum sa vad utilajele pe drum si sa asfalteze sau sa fie plombate drumurile? Cred ca suntem intr-o poveste! Suntem pe ultima suta de metri la oferta financiara. Sunt 4 firme, speram sa nu fie foarte multe clarificari si foarte multe contestatii, astfel incat sa adjudecam, iar in momentul in care am semnat contractul, a doua zi le dam si ordinul de incepere a lucrarilor. Mai sunt 3 luni de zile. Speram sa nu fie contestatii”, a spus Chiriac.

Intrebat de presa, daca nu cumva este mult prea optimist cand spune ca spera sa nu existe contestatii, avand in vedere istoria contestatiile din judetul nostru, Chiriac a spus ca daca lucrarile vor fi intarziate din cauza contestatiile, macar este bine faptul ca se va contractul si la anul, la inceputul primaverii, lucrarile vor incepe in forta.

“Daca nu sunt contestatii, contractul se va semna. Daca nu se va lucra nimic pana la sfarsitul anului, ceea ce eu nu-mi doresc de nicio culoare, lucrul bun e ca va fi adjudecat contractul  si din martie putem sa intram sa lucram tot anul viitor la covoare si la plombe”, a adaugat presedintele CJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>