Published On: mie, sept. 6th, 2017

Concurs International Intalnirea Epigramistilor

 Invitatie-Epigramisti-infobrailaCasa de Cultura a Municipiului Braila, in colaborare cu Cenaclul Umoristilor Braileni (C.U.B.) Stefan Tropcea, organizeaza cea de a XXX-a editie a Festivalului Concurs International Intalnirea Epigramistilor. Manifestarea va avea loc, in perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017, la Braila, la Teatrul Maria Filotti.

Pe adresele cluburilor de epigramisti din tara si de peste hotare au fost transmise invitatii de participare la concurs, cei interesati de competitie urmand sa trimita cate doua epigrame la tema, intr-un singur exemplar, cu motto.

 Temele pentru editia din acest an sunt MIMOZA si PICIOARE.

  Ultima data de expediere a lucrarilor pentru concurs este 5 septembrie 2017 (data postei), pe adresa Casa de Cultura a Municipiului Braila, Piata Poligon nr.2, epigramele primite urmand sa fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunza – presedintele C.U.B.

  Castigatorii vor fi invitati la Braila, unde, pe 30 septembrie 2017, vor fi premiati in cadrul unui spectacol de gala, duelul epigramatic urmand sa se desfasoare pe scena Teatrului Maria Filotti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>