Published On: vin, sept. 1st, 2017

Concurs de KENDAMA la Braila Mall / CRBL va fi cel care ii va juriza pe concurenti

Vineri, 15 septembrie, Braila Mall va organiza primul concurs de Kendama din Braila. Concursul va fi jurizat de nimeni altul decat CRBL, unul dintre cei celebri iubitorii ai acestei jucarii. Cei care doresc sa se inscrie la concurs o pot la face la Biroul de informatii Braila Mall sau la numarul de telefon 0339 110 840. Mai mult, inscrierile se pot face si in ziua concursului.

“Pe 15 septembrie Braila Mall da startul distractiei! Pregateste-te sa castigi concursul de KENDAMA! CRBL iti va fi antrenor in cea mai tare competitie a toamnei. Inscriete-te, participa, castiga! Te asteptam la Braila Mall cu distractie si premii!

Te asteapta un maraton de distractie si premii pe masura:

Premiul I: o Kendama USA ProModel  + premii Carrefour

Premiul II: o Kendama USA Kaizen + premii Carrefour

Premiul III: o Kendama USA Tribute + premii Carrefour

Mentiune: premii Carrefour

Totodata, toti cei prezenti pot castiga unul dintre premiile-surpriza  care vor fi acordate in cadrul evenimentului.

Toti cei care doresc sa isi demonstreze maiestria in manuirea Kendamei sunt invitati sa se inscrie la concursul din 15 Septembrie la Biroul de informatii Braila Mall sau la numarul de telefon 0339 110 840. Pentru participantii sub 18 ani, parintele/ tutorele trebuie sa completeze un formular.

Concurentii se pot inscrie si pe loc, in data de 15 Septembrie,  inainte de inceperea concursului, in intervalul orar 14:00-15:30, la locul special amenajat din zona de organizare a evenimentului.

Concursul se va desfasura incepand cu ora 16:00 si va cuprinde mai multe etape, in care concurentii vor fi grupati si li se va cere sa execute trick-urile propuse de CRBL. Cei care se descurca cel mai bine vor merge mai departe catre etapa urmatoare, juriul fiind insusi CRBL.

In semifinala vor ajunge 10 concurenti, iar in finala se vor intrece cei mai buni 4 dintre acestia, care vor fi premiati cu super cadouri”, se arata intr-o postare pe site-ul Braila Mall.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>