Published On: mie, sept. 13th, 2017

Clauza de reziliere de 1 miliard de euro in contractul fotbalistului……

clauze

Atacantul Karim Benzema va semna in aceasta saptamana un nou contract cu echipa Real Madrid, in care este prevazuta o clauza de reziliere de 1 miliard de euro, scrie France Football.

Benzema, care in decembrie va implini 30 de ani, isi va prelungi cu doi ani contractul cu detinatoarea Ligii Campionilor, care va fi valabil astfel pana in anul 2021. Aflat pe locul 8 in clasamentul celor mai buni marcatori din toate timpurile ai lui Real, cu 180 de goluri, atacantul francez este deja o legenda a clubului. Intr-o perioada in care in materie de transferuri totul a devenit posibil, presedintele Florentino Perez a aratat cat de mult tine la Benzema, noul contract al acestuia avand o clauza de reziliere de un miliard de euro.

Potrivit France Football, aceasta clauza exista si in precedentele contracte ale jucatorului, de cand Benzema a venit in 2009 de la Olympique Lyon in schimbul a 41 de milioane de euro. Doar doi jucatori au mai avut o asemenea clauza astronomica la Real: Cristiano Ronaldo si Kaka, ambii castigatori ai Balonului de Aur.

Sursa:digi24.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>