Published On: joi, sept. 14th, 2017

Chiriac despre intarzierea finantarii la HC Dunarea Braila: “Am deranjat foarte multa lume cu acest rezultat istoric”

Azi, intr-o conferinta de presa, presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac a dezvaluit culisele intarzierii finantarii echipei de handbal, HC Dunarea Braila. Chiriac a indicat membrii ai partidelor de opozitie, angajati ai Consiliului Judetean Braila care au auditat finantarea echipei de handbal si au considerat-o corecta doar pana cand aceasta a obtinut un fabulos loc II in campionat.

"Se pare ca, am deranjat foarte multa lume cu acest rezultat istoric,pana la urma, pentru echipa de handbal, sezonul trecut, locul II in campionat. Se pare ca, acest rezultat a facut ca anumite personaje, si imi pare rau daca o interpreteaza politic, pana la urma este echipa fanion a judetului, au crezut ca il folosim sau nu folosim cumva. Eu le aduc aminte ca nu suntem in an electoral si ca eu de fiecare data, cand am fost la meciuri,  mi-am cumparat bilet si nu am fost imbracat in rosu… Se pare ca anumite fenomene, anumite actiuni sunt pornite si din alte parti si ca am deranjat un pic prin performanta echipei din sezonul trecut. Este prima oara cand echipa de handbal ocupa locul II, bineinteles ca nu avem pretentii la locul I, am auzit ca este o formatia foarte puternica in campionat, CSM Bucuresti, la care se aloca foarte multi bani, si pentru ca noi cu foarte putini bani am reusit sa obtinem locul II. Din cate am inteles in acest fenomen se investesc foarte multi bani, iar mara majoritate, 90% din ei, sunt finantati din bani publici", a spus Chiriac.

Intrebat la cine se refera, presedintele Consilului Judetean Braila a adaugat:

"Eu ma refer la institutiile statului care ne controleaza. Si aduc lucruri, stiind bine de ani de zile, ca … si de ce sa nu o spunem pe aia dreapta?! Avem un audit la Consiliul Judetean care de fiecare data mi-a zis ca finantam bine, si am facut un audit la handbal. Nu va spun pe unde sunt membri acei angajati ai Consiliului Judetean, in ce partide. Nu vreau sa le dau nume. Poate va mai interesati sa vedeti cine sunt in primele randuri pe la adunarile opozitiei, si o sa ii cunoasteti."

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>