Published On: mar, sept. 5th, 2017

BRAILA – GAZDA CAMPIONATULUI DE TENIS AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

 tenis-infobraila  In perioada 05 – 08 septembrie 2017 Braila este capitala tenisului, fiind gazda etapei finale a Campionatului National de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne.

Competitia este organizata la Baza Sportiva “Spartacus”, din municipiul Braila, de catre Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, Biroul Coordonare Activitati Sportive, cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta  „Dunarea”  al judetului Braila, in colaborare cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Braila.

Campionatul de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne se organizeaza pentru toate categoriile de personal salariat, in activitate, al ministerului, in competitie fiind angrenati peste 70 de participanti.

Concursul se va desfasura pe categorii de varsta pentru barbati, respectiv, pana in 35 de ani, 35 – 45 de ani si plus 45 de ani, iar la femei competitie se va desfasura in stil open.Concursul a inceput in aceasta dimineata cu festivitatea de deschidere  si primele intreceri, care se vor derula pana pe 8 septembrie a.c., cand vor avea loc ultimele activitati competitive si festivitatea de premiere.

Concurentilor clasati pe locurile I, II si III li se vor acorda medalii si diplome, iar cei de pe locurile IV-VI vor fi rasplatiti cu diplome.

Succes tuturor participantilor!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>