Published On: joi, sept. 14th, 2017

Asociatia Pescarilor Sportivi Braila(APSBr) organizeaza prima actiune de ecologizare pe Faleza Dunarii Braila

ecologizare-infobrailaDuminica, 17 septembrie va avea loc prima actiune de igienizare a unui sector de pe Faleza Dunarii Braila, organizata de APSBr.

Locul de intalnire a tuturor membrilor asociatiei impreuna cu cei care s-au oferit voluntar pentru a participa la aceasta actiune, va fi in zona Capitaniei-Gara Fluviala (in fata portului).

“ Avem deja confirmarea participarii a unor elevi de la clasele a-VII-a si a-VIII-a insotiti de doamnele profesoare  Alina Preda si Alina Tudor.Le multumim si speram sa avem alaturi de noi cat mai multi membri,indiferent de varsta.

Scopul Asociatiei noastre este incurajarea practicarii pescuitului sportiv ca si hobby in conditii civilizate si respectarea conditiilor supuse de lege.

Asociatia noastra va organiza cursuri de initiere in pescuit pentru copii si tineret si concursuri, in urma carora cei mici si cei mari vor avea posibilitatea de a arata ce au invatat in ale pescuitului. Va asteptam sa fiti alaturi de noi, in toate actiunile noastre”, a declarat Vasile Nitu,presedintele Asociatiei.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>