Published On: lun, sept. 25th, 2017

Anunt de ultima ora al meteorologilor / Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Valorile termice inregistrate vor fi mai ridicate decat cele din ziua precedenta, insa acestea se vor situa in jurul celor normale pentru ultima decada a lunii septembrie, in toata tara. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si al Moldovei, in Dobrogea si in Baragan, precum si la munte. Cerul va fi temporar noros si va ploua local in regiunile sud-vestice si pe arii restranse in restul tarii. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata, sustine Stiripesurse.ro.

Luni, valorile termice se afla intr-o usoara crestere, comparativ cu ziua precedenta, si se vor situa in jurul celor normale pentru ultima decada a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros si va ploua local in regiunile sud-vestice.

Marti, valorile termice diurne vor continua sa creasca in regiunile intracarpatice si vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta in restul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, dar numai izolat se vor semnala averse.

Miercuri, valorile termice se mentin in jurul celor normale pentru ultima decada a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros si izolat vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, in sud si est.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>