Published On: mar, sept. 12th, 2017

Afla care este primul oras din Romania unde iti iei amenda daca scuipi pe strada si intinzi rufele in balcoane care nu sunt inchise

rufe la balcon-infobrailaLa urmatoarea sedinta al Consiliului Local din Buzau, se va discuta despre regulamentul care prevedere “instaurarea unui climat de buna convietuire in municipiu”.

Astfel ca, in Buzau cine va indrazni sa scuipe pe strada,sa arunce hartii, sa scrie pe fatada blocurilor sau sa intinda rufe la uscat in balcoane care nu sunt inchise , vor risca sa fie amendati.

Regulamentul privind masuri edilitar- gospodaresti, administrarea fondului locativ public si privat si alte masuri pentru asigurarea ordinii si curateniei in municipiul Buzau a fost postat pe site-ul Primariei si urmeaza sa fie supus votului Consiliului Local, in octombrie.

Regulamentul a fost facut pentru ”instaurarea unui climat de buna convietuire in municipiu”. Oamenii vor fi obligati, de exemplu, sa nu mai scuture covoare sau sa nu intinda rufele, la uscat, in balcoanele deschise sau in afara lor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>