Published On: mar, sept. 19th, 2017

“Afacerea” cu telefoane aduce dosare penale/ Un tanar de 21 de ani a fost depistat in timp ce incerca sa introduca telefoane mobile in penitenciar

Politistii de frontiera din cadrul structurii Paza si Control Acces de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au depistat, in incinta parcarii, un tanar care intenționa sa introduca in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi mai multe telefoane mobile.

In data de 17 septembrie, in jurul orei 22.00, politistii de frontiera din cadrul structurii Paza si Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul executarii misiunii specifice, au observat un tanar care nu isi justifica prezenta in perimetrul parcarii institutiei, in zona de delimitare cu Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi (afalt in vecinatatea sediului Politiei de Frontiera).

Imediat a fost anunțata echipa de sprijin operativ din cadrul S.T.P.F. Iasi care a procedat la legitimarea si conducerea persoanei la sediul institutiei, in vederea stabilirii identitatii si motivului prezentei in zona de responsabilitate.

In urma verificarilor, politistii de frontiera au stabilit ca acesta este Andrei B., cetatean roman, in varsta de 21 de ani. Tanarul avea asupra sa o sacosa de culoare alba, in care, in urma controlului, au fost descoperite 2 colete albe, impachetate cu burete, in folie transparenta, lipite cu banda scotch in care se aflau patru telefoane mobile si accesorii ce urmau a fi aruncate in curtea Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Politistii de frontiera au luat masura informarii lucratorilor din cadrul Sectiei 2 a Politiei Municipiului Iasi, pentru predarea tanarului si a bunurilor gasite asupra lui, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>