Published On: joi, sept. 7th, 2017

Actiuni preventive desfasurate de politistii braileni

politie-infobrailaZilele acestea politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, atat in municipiu, cat si in judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 8 societati comerciale, legitimat 91 de persoane si au verificat 71 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 20 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 24 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 6.390 de lei.

Dintre amenzile aplicate 22 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>