Published On: vin, sept. 1st, 2017

Accident in Chercea / Un biciclist de 82 de ani neatent a fost lovit de un autoturism

La data de 30 august, ora 9:30, ofiterul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul ca, la intersectia strazii Comuna din Paris cu strada Deva, a avut loc un eveniment rutier.

In urma verificarilor efectuate, politistii din cadrul Biroului Rutier au constatat ca este vorba despre un brailean, in varsta de 82 de ani, care, in timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Comuna din Paris, in apropierea marcajului pietonal aflat in zona intersectiei, nu s-a asigurat la traversarea strazii si a fost acrosat de un autoturism, condus regulamentar de catre un barbat de 57 de ani, din Braila. 

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru acordarea de ingrijiri medicale, ramanand internat.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>