Published On: mar, sept. 12th, 2017

35 de soferi au fost testati in trafic cu aparatul etilotest

Politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, atat in municipiu, cat si in judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au legitimat 121 de persoane si au verificat 98 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 35 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 42 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 19.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 40 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 la alte acte normative.

            Ca masura complementara, politistii au ridicat doua permise de conducere si au retras trei certificate de inmatriculare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>