Published On: lun, sept. 4th, 2017

112.000 lei valoarea sanctiunilor aplicate de politistii braileni in weekend

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 1 si 2 septembrie, politisti din cadrul Serviciului Rutier, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 39 de societati comerciale, legitimate 254 de persoane, dintre care 11 controlate corporal sumar, oprite in trafic 171 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 266 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 229 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 112.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 208 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 2 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au confiscat 105 kg de ceapa si 4 metri cubi de lemne, esenta fag, in valoare totala de 1450 de lei, au ridicat 16 permise de conducere si au retras 5 certificate de inmatriculare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>