Published On: joi, aug. 3rd, 2017

Zilele Orasului se anunta la fel de explozive ca cele de anul trecut / Andra si Delia vor urca pe scena braileana

ZILELE BRAILEI_infobrailaZilele Orasului de anul trecut au fost la un alt nivel comparativ cu anii precedenti, motiv pentru care primarul Dragomir a primit foarte multe felicitari din partea brailenilor. Si in acest an, edilul sef isi doreste ca spectacolele pregatite in perioada 10-15 august sa fie la acelasi nivel si pe gustul brailenilor. Astazi, intr-o conferinta de presa primarul a spus ca in cele cinci zile de sarbatoare, brailenii se vor bucura de mai multe spectacole, de la parade ale masinilor de epoca, la spectacole de jazz si blues. Pentru a mentine stafeta sus, acolo unde este dupa ce anul trecut invitat special a fost Carla’s Dreams, in acest an brailenii se vor delecta cu trei artisti, dintre care doi, sunt poate cele mai bune voci feminine din Romania, Delia si Andra. Cel de-al treilea artist este Lidia Buble.

“Zillele Municipiului Braila vor incepe din 10 august, se vor desfasura pana in data de 15 august. Avem Festivalul National de Folclor “Lina Chiralina”, Festivalul National de teatru pentru copii si tineret “Carabus”, Targul National al mesterilor populari, Competitia de Caiac – Canoie coordonata de Ivan Patzaichin, Parada masinilor de epoca, spectacole de muzica atat pe Faleza Dunarii, cat si in Gradina Mare, Parcul Monument si in toate cartierele asa cum am obisnuit brailenii inca de anul trecut. Ca si genuri muzicale, plecam de la muzica populara, si ajungem inclusiv la blues si jazz in Gradina Mare.

Si acum o sa ma intrebati cine sunt artistii care vor tine capul de afis. In data de 13 august, spectacolul va incepe pe faleza de la ora 20:00 si se va finaliza prin spectacolul unei cantarete foarte renumite si asteptata la Braila; mi-au scris foarte multi tineri prin mesaj privat ca vor s-o vada in Braila, si anume DELIA. In data de 14 august, seara va fi dedicata muzicii populare si vom incheia cu Maria Carneci, un nume de mare rezonanta pentru muzica populara si cu un spectacol de artificii. Marti, 15 august, vom incheia cu Andra, Lidia Buble si cu un spectacol de lasere. Sper ca acesti artisti sa fie pe gustul tuturor”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>