Published On: vin, aug. 25th, 2017

VIDEO / FOTO: Politistul – Porno / Un sef de post a fost filmat in timp ce-si satisfacea fanteziile sexuale in timpul serviciului

Share This
Tags

02-politist-300x216Seful postului de politie Criscior, din judetul Hunedoara, filmat in timp ce intretine relatii sexuale, imbracat in uniforma, cu o tanara banuita ca practica prostitutia, si-a dat demisia, joi, urmand sa fie numit intr-o alta functie.

Comisarul de Politie a mai aparut in alte clipuri video publicate in presa si pe internet in timp ce conducea… beat. De asemenea, el a fost fotografiat dezbracat in timp ce se afla la un picnic in padure.

Cu toate acestea, politistul cu probleme… morale si-a pastrat functia si chiar a fost avansat in grad, la inceputul acestui an.

In imaginile publicate astazi se poate observa cum barbatul este dominat de o femeie, chiar daca este imbracat in uniforma, iar la un moment dat, este lovit cu o curea. Mai mult, la un moment dat, politistul vorbeste la telefon cu subalternii sai si primeste raportul despre situatia amenzilor.

Click aici pentru video!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>