Published On: lun, aug. 28th, 2017

Valul de pesionari loveste justitia

LIDIA BARACDintr-un foc, 45 de judecatori si procurori si-au depus cererile de pensionare ce urmeaza sa fie aprobate de CSM in prima sedinta de dupa vacanta. Cel mai cunoscut viitor pensionar este judecatoarea Lidia Barac, fost secretar de stat inh Ministerul Justitiei. Inalta curte ramane fara judecatorul Emanuel Albu, iar DNA fara procuroarea Minodora Vladu.

Valul de pensionari cuprinde si Justitia. In prima sedinta de dupa vacanta de vara, cea din 30 august 2017, Plenul CSM urmeaza sa aprobe o lista lunga de pensionari. O lista lunga de judecatori si procurori care doresc sa iasa din sistem.

Astfel, nu mai putin de 45 de judecatori si procurori au formulat cereri de eliberare din functie prin pensionare. Este vorba despre 26 de judecatori si 19 procurori. Cel mai cunoscut magistrat care paraseste sistemul este judecatoarea Lidia Barac, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei si fosta presedinta a Curtii de Apel Timisoara (foto). De la Inalta Curte de Casatie si Justitie se pensioneaza judecatorul Emanuel Albu. Totodata, sunt doau pensionari si din marile parchete: procurorul Gheorghe Stoica DIICOT si procuroarea Minodora Vladu de la DNA.

Lista completa cu judecatorii si procurorii care si-au cerut pensionarea o gasiti pe www.luju.ro .

SURSA LUJU.RO

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>