Published On: mar, aug. 8th, 2017

UPDATE: Soferul care i-a rupt piciorul unei brailence pe plaja din Chiscani era beat mort

La data de 06.08.2017  in jurul orelor 20.00, lucratorii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila au fost sesizati cu privire la un eveniment in zona plajei din Chiscani. La fata locului s-a stabilit faptul ca, un conducator auto, in varsta de 49 ani, a efectuat o manevra de mers inapoi cu autoturismul, ce avea atasat un peridoc, pentru a ridica de la luciul de apa o ambarcatiune, moment in care pierde controlul volanului si accidenteaza o braileanca in varsta de 35 ani, ce se afla in apa la circa 4 m fata de mal. In urma incidentului a rezultat vatamarea corporala a acesteia si a fost tarnsportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru investigatii medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultand o concentratie alcoolica de 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat si, de asemenea a fost condus la unitatea spitaliceasca pentru recoltarea de probe biologice de sange.

S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>