Published On: mar, aug. 22nd, 2017

UPDATE: Groapa care a provocat accidentul artistului Dan Ciotoi a fost plombata

UPDATE: Potrivit mai multor informatii, in cursul zilei de astazi, groapa care a condus la accidentul artistului Dan Ciotoi, care a avut loc ieri seara pe Drumul Comunal 16, a fost plombata. Mai mult, in zona a fost montat si un indicator prin care soferii sunt avertizati sa conduca prudent pentru ca carosabilul este foarte prost.

Cunoscutul artist Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, a fost implicat intr-un accident rutier produs in Braila, in apropiere de Viziru. Artistul, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, venea dinspre Moldova si se indrepta spre Litoral, pe Drumul Comunal 16.

Ciotoi ar fi incercat sa evite gropile din carosabil, dar nu a mai putut stapani volanul si s-a rasturnat intr-un sant. Ciotoi a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri medicale, insa, se pare, starea sa nu este una grava.

In masina se mai afla o persoana, care nu a suferit leziuni. Solistul este din judetul Dambovita si are 61 de ani. Politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa Foto: Obiectiv Vocea Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>