Published On: mie, aug. 16th, 2017

Un sofer din Braila gonea pe autostrada cu 183 de kilometri pe ora / Ce amenda a primit vitezomanul

Un brailean de 29 de ani va fi pieton pentru urmatoarele trei luni, urmand sa plateasca si o amenda usturatoare dupa ce a fost surprins de radar pe autostrada A1 cu 183 de kilometri pe ora. Alte 26 de persoane s-au ales cu permisele de conducere suspendate.

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au actionat intens in ultima saptamana pe autostrazile A1 (Bucuresti- Nadlac) si A2 (Autostrada Soarelui), depistand 27 de soferi care conduceau cu viteza excesiva. Acestia s-au ales cu permisele de conducere suspendate pentru urmatoarele 90 de zile, dar si cu amenzi cuprinse intre 1.305 si 2.900 de lei. Printre acestia se numara si un brailean in varsta de 29 de ani, care a fost surprins de radar pe 9 august, in jurul orei doua noaptea, in timp ce rula cu 183 de kilometri la ora. Soferului i-a fost suspendat permisul pentru trei luni, fiind si amendat cu peste 2.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>