Published On: lun, aug. 28th, 2017

Un sofer beat a bagat o fetita de 8 ani in spital dupa ce nu a acordat prioritate

La data de 26 august, ora 0:01 un barbat in varsta de 40 de ani, din comuna Gemenele in timp ce conducea un autoturism in localitatea Gemenele, la intersectie cu DJ 221, loveste in partea lateral dreapta un alt autoturism, ce era condus de o femeie in varsta de 48 ani, din municipiul Braila, care circula regulamentar pe DJ 221 – Str. Brailei,  neacordandu-i prioritate de trecere.  In urma  accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatoarei auto si a unei fetite in varsta de 8 ani, pasager in cea de-a doua masina, care au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internate.

Conducatorul auto care a produs accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l. De asemenea, conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>