Published On: mie, aug. 30th, 2017

Un pieton beat a fost lovit de un autoturism cand s-a angajat intr-o traversare neregulamentara a strazii

La data de 28 august, ora 10:25, un barbat a sesizat Politia Orasului Ianca, prin apel 112, cu privire la faptul ca a accidentat un pieton pe raza orasului.

In urma verificarilor efectuate la fata locului, politistii au stabilit ca este vorba despre un barbat, in varsta de 56 de ani, din judetul Vrancea, care in timp ce conducea autoturismul pe DN 2B, in localitatea Ianca, l-a surprins si accidentat pe un barbat de 66 de ani, din satul Plopu, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului,  care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Ambii paticipanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, in cazul pietonului rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,54 mg/l.  In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>