Published On: lun, aug. 21st, 2017

Un hot din autoturisme a ajuns dupa gratii / In aproximativ trei saptamani a strans 45.000 de lei

La data de 17 august, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale au actionat, pe raza municipiului Braila, pentru cercetarea si combaterea furturilor de bunuri din autoturisme. Cu acesta ocazie a fost identificat un brailean, in varsta de 31 de ani, banuit ca, in perioada 22.07.2017-13.08.2017, ar fi comis, pe timp de noapte, noua infractiuni de furt din auto, avand ca mod de operare spargerea geamului portierei.

Politistii au efectuat, o perchezitie la domiciliul acestuia, ocazie cu care au identificat si ridicat mai multe bunuri ce proveneau din astfel de fapte, precum borsete, genti si portofele cu bani, bijuterii si documente, geci, un telefon mobil, bunuri lasate la vedere de catre persoanele prejudiciate.

Barbatul a fost retinut de politisti pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 ore, iar in cursul acestei zile a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, fata de acesta fiind dispusa masura arestarii preventive pentru 30 de zile.

A fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila. Prejudiciul total cauzat, in valoare de 45.000 de lei, a fost recuperat in proportie de 50 % si predat persoanelor pagubite.

In cauza se continua cercetarile fata de banuit in vederea stabilirii intregii sale activitati infractionale. Prejudiciul cauzat, in valoare de 5.000 de lei, a fost recuperat in totalitate si inapoiat persoanei reclamante, iar in cauza se efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>