Published On: mie, aug. 16th, 2017

Un copil de 8 ani a fost ranit dupa ce caruta in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier

UPDATE: Oamenii legii deplasati la fata locului au stabilit ca vinovat de producere nefericitului eveniment rutier se face un sofer de 44 de ani, din comuna Zavoaia, care se deplasa cu autoturismul pe raza orasului Insuratei, iar la o intersectie, nu i-a acordat prioritate unui atelaj hipo, condus de un localnic de 37 de ani. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a minorului care se afla in caruta. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, stabilindu-se ca carutasul avea o alcoolenie de 0,76 mg/l in aerul expirat. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

In urma cu putin timp, a avut loc un accident rutier in orasul Insuratei in care a fost implicata o caruta. Potrivit primelor informatii, un minor in varsta de 8 ani, care se afla in caruta a fost ranit. La fata locului s-au deplasat politistii pentru a stabili in ce conditii s-a produs evenimentul rutier si cine se face vinovat de producerea acestuia.

Vom reveni!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>