Published On: vin, aug. 18th, 2017

Un cioban a fost spulberat pe trecerea de pietoni in localitatea Valea Canepii

Seara de ieri a fost un negra in Braila, avand loc trei accidente rutiere grave, doua soldandu-se cu morti, un sofer de 61 de ani, respectiv o minora de doar 12 ani. Cel de-al treilea eveniment nefericit a avut loc in localitatea Valea Capenii, in jurul orei 22:00. Un cioban de 54 de ani a fost ranit grav dupa ce a fost lovit de un sofer cand se angajase in traversarea strazii, pe trecerea de pietoni.

In timp ce se afla pe zebra acesta a fost spulberat de un sofer galatean de 27 de ani care se afla la volanul unui autoturism Renault Symbol. Acesta venea dinspre Constanta, cand nu i-a acordat prioritate pietonului. Acesta a suferit rani grave la cap, fiind transporat initial la UPU Braila, dar din cauza ranilor a fost transferat la Galati.

Politistii deplasati la fata locului au efectuat cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>