Published On: mar, aug. 1st, 2017

Un brailean de 18 ani a disparut fara urma

La data de 30.07.2017 in jurul orelor 11.00,  un barbat in varsta de 40 ani, din comuna Tudor Vladimirescu, a sesizat lucratorii de politie din cadrul Compartimentului URMARIRI, cu privire la faptul ca, fiul sau DUBLESCHI IONUT, in varsta de 18 ani, care locuieste pe raza comuna Tufesti, la data de 25.07.2017 a plecat in mod voluntar din fata unui supermarket de pe str. Ramnicu-Sarat si nu cunoaste unde se afla in prezent.

Semnalmente: inaltime de circa 180 cm, ten deschis, corpolenta atletica, par negru, tuns scurt, ochii albastri, fara semne particulare. Imbracamintea: pantaloni tip blue-jeans scurti de culoare neagra, tricou de culoare neagra cu maneci scurte, sapca cu cozoroc de culoare neagra, pantofi sport tip adidas din piele de culoare neagra.

Activitatile pentru clarificarea situatiei sunt continuate de catre lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale –Urmariri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>