Published On: vin, aug. 25th, 2017

Un brailean dat in urmarire internationala pentru tentativa de omor a fost prins de mascati

Share This
Tags

Ieri, in intervalul orar 05:30-09:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sprijiniti de luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale au organizat si desfasurat o actiune pe raza municipiului Braila, pentru depistarea si incarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea in executare a unor mandate europene de arestare.

Cu acesta ocazie, politistii l-au depistat pe un brailean, in varsta de 36 de ani, ce era urmarit la nivel international, pe numele caruia autoritatile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor.

In fapt, in ziua de 24.06.2009, aflandu-se in zona unui club din orasul Tarragona, acesta, impreuna cu alte doua persoane, a lovit in mod repetat victima cu o bata in zona capului, aceasta suferind vatamari corporale ce au necesitat 28 zile de spitalizare.

Cel in cauza a fost prezentat la Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, care a dispus masura provizorie a retinerii pe o perioada de 24 de ore. Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, urmand a fi extradat catre autoritatile statului spaniol.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>