Published On: mie, aug. 2nd, 2017

Un brailean cautat la nivel national a fost prins de politistii braileni

La data de 31.07.2017, in baza Planurilor de actiune aflate in desfasurare, lucratori din cadrul Politiei mun. Braila au actionat pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 44 de persoane si oprite in trafic  42 de autovehicule.

De asemenea, au fost constatate 16 contraventii pentru incalcarea actelor normative in vigoare, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 2.635 lei.

Mai mult, in urma activitatilor desfasurate, lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, au depistat pe raza mununicipiului Braila un brailean, in varsta de 27 ani, urmarit la nivel national intrucat se sustragea de la executarea unei pedepse cu inchisoarea, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si distrugere. Persoana depistata a fost incarcerata in penitenciar.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>