Published On: mie, aug. 16th, 2017

Un brailean a disparut fara urma de mai bine de cinci zile

disparut_infobrailaLa data de 11 august, o braileanca, in varsta de 65 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la data de 09.08.2017, a sotului sau, Carabat Gheorghe, in varsta de 63 de ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu, la munca, si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 170 de cm, constitutie atletica, aproximativ 75 de kg, ochii albastri, parul carunt, tuns scurt cu inceput de calvitie, are cicatrici pe abdomen, rezultate in urma unor operatii de ulcer si fiere, are jumatate din laba piciorului drept taiata, in urma unui accident de tramvai, iar pe ambele antebrate prezinta tatuaje tip ,,ancora”.

Imbracaminte si incaltaminte: camasa alba, pantalon lung gri deschis, incaltat cu adidasi de culoare neagra, iar pe cap purta o palarie deschisa la culoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>