Published On: vin, aug. 25th, 2017

Un BMW in care se aflau trei persoane s-a rasturnat la iesirea din Bordei Verde

Share This
Tags

UPDATE: Dupa cercetarile efectuate la fata locului oamenii legii au stabilit ca sunt doar doua victime, soferul de 26 de ani, si o femeia a carei varsta nu se cunoaste. Cei doi erau inconstienti cand au fost preluati de medicii de pe Ambulanta. Cei doi au fost transportati la spital.

In urma cu putin timp, a avut loc un accident rutier grav la iesire din comuna Bordei Verde, judetul Braila. Potrivit primelor informatii, un autoturism s-a rasturnat in afara carosabilului. Soferul autoturismului a pierdut controlul volanul din cauza vitezei cand a iesit din comuna, indreptandu-se spre Ianca, si s-a rasturnat pe camp. In autoturism se mai aflau, alaturi de sofer, alte doua persoane.

Se pare ca unul dintre pasageri a fost proiectat prin parbriz, in lanul de porumb, fiind cautat de oamenii legii deplasati la fata locului. Celelalte doua persoane sunt inconstiente.

Vom reveni!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>