Published On: lun, aug. 21st, 2017

Un barbat cautat pentru atac armat in strainatate a fost prins de politistii braileni

In ziua de 17 august, in intervalul orar 4:30 – 9:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au organizat si desfasurat o actiune pe raza municipiului Braila, pentru depistarea si incarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea in aplicare a unor mandate de executare a pedepsei inchisorii si mandate europene de arestare.

Cu acesta ocazie, politistii au efectuat o descindere domiciliara si l-au depistat, pe raza municipiului, pe un brailean, in varsta de 27 de ani, ce era urmarit la nivel national si international. Autoritatile judiciare din Belgia au emis pe numele acestuia, la data de 15.11.2016, un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunii de atac armat, urmand a fi extradat catre acestea.

Cel in cauza a fost prezentat la Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, care a dispus masura provizorie a retinerii pe o perioada de 24 de ore. Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>