Published On: mie, aug. 23rd, 2017

Trafic restrictionat in zona Arenei Nationale, pentru meciul FCSB-Sporting Lisabona

Traficul rutier va fi restrictionat, miercuri seara, pe mai multe strazi din zona Arenei Nationale, unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele FCSB si Sporting Lisabona, informeaza news.ro.

Miercuri, incepand cu ora 18.00, traficul rutier, cu exceptia RATB, va fi restrictionat pe str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul ”National Arena”, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, intre Sos. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in tadion National Arena, dar si pe Bd. Basarabia intre Piata Muncii si Bd. Chisinau si Str. Toni Bulandra intre Vatra Luminoasa si rond Str. Maior Coravu.

De marti, de la ora 20.00, a fost restrictionata parcarea autoturismelor in zona intrarii din Bd. Basarabia a Stadionului ”National Arena”.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita soferilor sa foloseasca mijloacele de transport in comun pentru a evita blocajele de trafic; sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de arena sportiva si sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri.

Meciul de fotbal FCSB-Sporting Lisabona va avea loc, miercuri, incepand cu ora 21.45.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>