Published On: mie, aug. 16th, 2017

Tamponare spectaculoasa intre doua masini in localitatea Zavoaia / Unul dintre soferii implicati avea o alcoolenie de 0,91 mg/l

Duminica, 13 august, la ora 17:10, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei au fost sesizati, prin apel 112, de catre un conducator auto, in varsta de 31 de ani, din municipiul Bucuresti, cu privire la faptul ca a fost implicat intr-un accident rutier, produs pe raza localitatii Zavoaia.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca in accident au fost implicate doua autoturisme, in urma acestuia nerezultand victime. Acestia au procedat la testarea celor doi soferi cu aparatul etilotest, in cazul celui de-al doilea conducator auto, un barbat, in varsta de 39 de ani, din localitatea Zavoaia, rezultand o imbibatie alcoolica de 0,91 mg/l in aerul expirat.

Barbatul a fost condus la Centrul Medical de Permanenta din Insuratei pentru  prelevarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>