Published On: lun, aug. 28th, 2017

Spitalul Judetean Braila cauta medici / S-au scos la concurs 15 posturi de medici

Recent, pe site-ul Spitalului Judetean Braila a aparut un anunt cum ca unitatea sanitara a scos la concurs 15 posturi pentru doctori. Medicii cautati pentru echipa spitalului sunt: medic specialist – specialitatea Nefrologie pentru Statia hemodializa, 1 medic primar la Anestezie Terapie Intensiva (ATI) I, 1 medic specialist la ATI II, 1 medic primar la ATI III, 1 medic specialist chirurgie toracica pentru Compartimentul Chirurgie Toracica, 8 medici specialisti medicina de urgenta pentru Unitatea de Primiri Urgente si 2 medici – specialitatea medicina generala tot pentru Unitatea de Primiri Urgente.

Cei interesati de aceste posturi se pot inscrie la concurs pana la 1 septembrie 2017. Concursul se va sustine in perioada 19 septembrie – 14 noiembrie 2017. In anuntul postat pe site se mentioneaza ca tematica de concurs este disponibila pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Dosarul candidatilor trebuie sa contina urmatoarele: o cerere prin care se mentioneaza postul pentru care doreste sa concureze, o copie xerox dupa diploma de medic si adeverinta de confirmare a gradului profesional, o copie a certificatului de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul in curs, dovada sau inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una din sanctiunile prevazute la art. 455 alin.1, lit. e sau f, la art. 541, alin.1, lit. d ori e, respectiv la art. 628, alin.1, lit. d sau e din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republicata, cu modificarile ulterioare, acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut in Anexa nr. 3 la ordin, cazierul judiciar, certificatul medical din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pentru care candideaza, chitanta de plata a taxei de concurs, precum si copia actului de identitate in termen de valabilitate. Mentionan ca taxa de concurs este de 150 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>