Published On: joi, aug. 10th, 2017

Spectacol naval de amploare la malurile Dunarii / Zeul Neptun, piratii si nimfele vor invada Dunarea

Portul Militar Braila se va muta, sambata, 12 august, in intervalul orar 09.00-13.00, pe Faleza Dunarii, in dreptul morii Violatus, pentru a oferi publicului larg posibilitatea de a vizita navele militare si pentru a cunoaste tehnica, echipamentele si armamentele utilizate de marinarii Flotilei Fluviale. Cu acest prilej, vor fi organizate ateliere interactive de matelotaj, dar si jocuri si concursuri marinaresti.

Militarii Flotilei Fluviale vor fi prezenti in data de 12 august si in complexul comercial Braila Mall, in intervalul orar 11.00-21.00, unde au pregatit mai multe surprize. Expozitii de navomodele si de instrumente de lucru pe hartile de navigatie, oferta educationala a institutiilor de invatamant de marina, proiectii de filme si ateliere interactive de moduri marinaresti si lucrari de matelotaj, toate acestea vor fi asortate cu un concert sustinut de Muzica Militara a Garnizoanei Braila. Pentru cei mici, marinarii au pregatit intalniri cu Zeul Neptun, pirati si nimfe, dar si un foto-corner pentru pastrarea amintirilor acestei zile. 

Asociatia Traditia Militara va prezenta un exercitiu de manuire de arme, utilizate de soldatii romani in cele doua razboaie mondiale.

Duminica, 13 august, in intervalul orar 09.00-13.00, militarii Flotilei Fluviale pot fi intalniti, la Galati, pe Faleza inferioara a Dunarii, in zona “Elice” unde vor oferi publicului larg posibilitatea de a vizita navele militare si pentru a cunoaste tehnica, echipamentele si armamentele utilizate de acestia. Zeul Neptun, piratii si nimfele vor da startul jocurilor si concursurilor marinaresti, iar fanfara garnizoanei Galati va completa atmosfera de sarbatoare printr-un recital.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>