Published On: joi, aug. 17th, 2017

Simona Draghincescu: “Unii politicieni fara experinta confunda eutanasierea cainilor bolnavi si agresivi cu o crima impotriva umanitatii”

Initiativa primarului Dragomir de a eutanasia maidanezii bolnavi si agresivi a starnit multe discutii atat pro, cat si contra. Primarul a fost criticat dur de iubitorii de animale acuzandu-l ca aceasta masura este inumana, dar si de contradidatii politici. Totusi, majoritatea brailenilor, l-au felicitat pentru curajul de care a dat dovada, atunci cand a luat aceasta decizie, acestia comentand ca mai importanta este siguranta brailenilor, in special a copiilor, motiv pentru care isi doresc un oras fara caini pe strazi. Asa zisii iubitori de animale puteau sa-si arate dragostea la targul de adoptie organizat de Primarie pe 11 si 12 august, cand puteau sa adopte un patruped. Din pacate acest targ a fost doar un esec, fiind adoptati putin peste 20 de caini, acest lucru demonstrand din nou, daca mai era nevoie, ca “iubitorii de animale” din Braila, sunt mari iubitori doar pe Facebook.

Recent, Simona Draghincescu, presedintele PND Braila, a scris pe o retea de socializare un mesaj prin care se adreseaza tutoror “iubitorilor de animale” care il critica pe edilul sef pentru masura eutanasierii.  

“Ceea ce se intampla acum in spatiul public este efectul NOCIV si PERVERS al declaratiilor unor politicieni fara experienta, care confunda “eutanasierea unor caini bolnavi sau agresivi” adunati de pe strazile Brailei cu o “crima impotriva umanitatii” care a dus la uciderea a 15 milioane de oameni nevinovati, “vinovati”, in mintea bolnava a unor sceleratati, de “apartenenta” la anumite minoritati (evrei sau tigani). Oameni buni, chiar nu vedeti ca ati depasit ORICE limita si ati cazut prada unor “sentimente” de asa zisa dragoste, prost inteleasa(indiferent de partea in care se situeaza aceasta)? V-ati pierdut ratiunea si dati nastere unor discutii jignitoare si absolut fara niciun sens.

SUNT CONVINSA ca TOTI brailenii care nu mai vor caini pe strada SUNT IMPOTRIVA EUTANASIERII cainilor fara stapan, sanatosi, blanzi si chiar bolnavi sau agresivi ci VOR DOAR CA ACESTIA SA FIE ADUNATI DE PE STRAZI.

SUNT CONVINSA ca acestia daca ar avea posibilitati financiare si de spatiu ar adopta cainii din adaposturi si nu i-ar mai lasa nicio secunda acolo.

SUNT CONVINSA ca iubitorii de animale NU DORESC ca oamenii sa fie muscati sau atacati de caini asa cum sunt CONVINSA ca acestia iubesc in egala masura si oamenii si animalele.

SUNT CONVINSA CA NICIUN BRAILEAN NU DORESTE EUTANASIEREA “babelor… sau a oamenilor” indiferent de optiunea lor politica asa cum declara unii ca-si "doresc" asta desi eu nu cred.

Sunt INADMISIBILE si de NEACCEPTAT comentariile cu privire la “eutanasierea balelor si mosilor” sau a PSDistilor…” ori alte asemenea ineptii monstruoase. Eu stiu ca hartia si spatiul virtual suporta ORICE dar opriti-va odata din monstruozitati, oameni buni!

Acest tip de declaratii nu arata decat lipsa grava de educatie, cultura, civism si respect pentru viata, oameni si animale. Ii transmit duduii (sau ce-o fi) care face astfel de comentarii rasiste, inumane, incredibile pentru anul 2017, ca peste cativa ani vine si randul ei (lui) sa fie o “baba…” si altii mai tineri decat ea o pot cataloga sau trata exact la fel cum isi "doreste" ea acum”, a scris Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>