Published On: mie, aug. 9th, 2017

Primaria Braila scoate un teren de aproape 3.000 mp din Chercea la licitatie / Dragomir: “Castiga cel care ofera mai mult”

teren_chercea_infobrailaPrimarul Marian Dragomir a anuntat printr-un mesaj postat pe o retea de socializare ca Primaria Braila va scoate la licitatie publica cu strigare in sistem competitiv o suprafata de teren de 2.832 mp in cartierul Chercea. Terenul este situat pe soseaua Baldovinesti, nr 8C, iar viitorul castigator trebuie sa construiasca un obiectiv economic.

“Primaria Braila organizeaza LICITATIE PUBLICA CU STRIGARE in sistem competitiv (castiga cel care ofera mai mult)

Suprafata terenului – 2.832 m.p.

Adresa terenului – Braila , Sos. Baldovinesti nr. 8C

Data licitatiei – 17 august 2017

Scopul – construirea unui obiectiv economic

Termen – 49 de ani

Tipul contractului – superficie: "dreptul de a avea sau de a edifica o constructie pe terenul altuia, deasupra ori in subsolul acelui teren, asupra caruia superficiarul dobandeste un drept de folosinta"

Avand in vedere modul de organizare al acestei licitatii publice si transparenta ne oferim in mod gratuit serviciile administrative (regulament, model hotarare de consiliu, alte documente) si altor primarii sau "investitori" pentru a nu ajunge in situatii penibile sau ilegale de tipul asa ziselor tunuri imobiliare din Statiunea Lacu Sarat.

Cei interesati pot cumpara caietul de sarcini de la sediul Primariei Municipiului Braila, et. 5, camera 508”, a scris primarul Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>