Published On: mie, aug. 23rd, 2017

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu membrii Coalitiei Nationale pentru a discuta posibilitatile de modernizare ale Romaniei

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut ieri o intalnire, la Palatul Victoria, cu membrii Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei. In cadrul acestei sedinte s-a stabilit ca  astfel de intalniri sa aiba loc periodic, pe subiectele majore de interes public, sau ori de cate ori este nevoie, pe aspecte punctuale, la nivel de grupuri de lucru.

”Sustin continuarea acestui dialog, pentru a gasi impreuna solutiile cele mai bune la problemele pe care ni le semnalati, dar și mijloacele de implementare”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Principalele subiecte discutate la intalnirea ieri au fost legate de aplicarea noilor prevederi ale legii salarizarii in sectorul bugetar, cu accent pe aplicarea ei in domeniul invatamantului preuniversitar și universitar, precum și problema pensiilor speciale militare și efectele masurilor anuntate de Guvern in acest domeniu. Alte subiecte discutate pe larg au vizat domeniul transporturilor și al infrastructurii rutiere și feroviare, principalul aspect analizat fiind legat de modificarile care pot fi aduse legislatiei in domeniul achizitiilor publice și care ar putea debloca proiectele majore de infrastructura afectate de contestarea licitatiilor.

La intalnirea premierului Mihai Tudose cu membrii Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei au participat, de asemenea, viceprim-ministrul Ion-Marcel Ciolacu, ministrul Muncii și Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu, ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert și Antreprenoriat, Ilan Laufer, ministrul Culturii și Identitatii Nationale, Lucian Romașcanu, ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>