Published On: mar, aug. 8th, 2017

Politistii de la Rutiera i-au “bombardat” pe soferii braileni cu amenzi / In cateva ore au dat amenzi de peste 100.000 lei

La data de 06.08.2017, in baza Planurilor de actiune aflate in desfasurare, lucratori din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atât in municipiu, cât si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 14 societati comerciale, au fost legitimate 46 de persoane si oprite in trafic  26 de autovehicule.

Mai mult, in aceeasi zi, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat pe arterele rutiere din municipiu si judet pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 231 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste  108.680  lei si au ridicat in vederea suspendarii 20 permise de conducere.               

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>