Published On: joi, aug. 10th, 2017

O braileanca de 41 de ani l-a lasat pe un batran fara banii de mancare

La data de 07.08.2017, lucratorii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Braila au fost sesizati de un brailean in varsta de 83 ani, cu privire la faptul ca, a fost abordat de o femeia necunoscuta in scara blocului de pe str. Anton Pann unde locuieste si profitand de neatentia sa, i-a sustras portofelul din buzunarul de la pantaloni, in care se aflau documente de identitate si suma de 190 lei.

Ulterior, la data de 08.08.2017, in jurul orelor 10.00, suspecta de furt a trecut prin fata blocului reclamantului, acesta a recunoscut-o si a format apelul de urgenta 112. Echipajul de politie sosit la fata locului a identificat persoana, ca fiind o braileanca in varsta de 41 ani.

In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, in vederea documentarii activitatii infractionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>