Published On: lun, aug. 21st, 2017

Mihai Tudose dupa ce directorul general Tarom si-a dat demisia: “Nu l-am convins eu, nu am vorbit cu el”

Directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, si-a dat demisia, luni dimineata, decizia sa fiind luata dupa ce la ultima sedinta de guvern, premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia, in ultimul an fiind inregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni dimineata, referitor la demisia directorului general Tarom, ca nu l-a convins el, nu a vorbit cu acesta, precizand ca nu e cazul ca ministrul Transporturilor sa-si dea demisia.

Intrebat despre demisia directorului general Tarom, care ar fi spus ca este „curat ca lacrima”, premierul Mihai Tudose a declarat: „Despre lacrimi o sa mai vorbim noi. Ce spune domnia sa e problema domniei sale. Nu l-am convins eu, nu am vorbit cu el”.

Totodata, Mihai Tudose a precizat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, nu ar trebui sa-si dea demisia, ca gest de onoare.

Seful Tarom si-a inaintat demisia cu toate ca in cursul zilei de duminica anunta ca nu are motive sa plece de la conducerea companiei, argumentand ca a adus doua aeronave noi si ca a inceput restructurarea „deranjand unele grupuri de interese” care „vor sa dispara companiile de stat”.

Intrebat, la Digi TV, daca i s-a cerut demisia, directorul general de la Tarom a raspuns: „Nu am de ce sa-mi dau demisia. Pentru ce sa mi se ceara demisia, ca am adus doua aeronave noi? Ca am inceput restructurarea companiei? Am deranjat, probabil, unele grupuri de interese, dar asta e”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>