Published On: lun, aug. 28th, 2017

Mascatii le-au stricat distractia tinerilor in weekend

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In ziua de 25 august, politisti din cadrul Politiei Municipiului, Politiei Insuratei si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 8 de societati comerciale si 2 paznici, legitimate 120 de  persoane, dintre care 27 controlate corporal sumar, oprite in trafic 61 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 12 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 1 infractiune la Legea 84/1998, privind marcile si indicatiile geografice, 14 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 2.070 de lei.

Dintre amenzile aplicate 6 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 6 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 3 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea confiscarii mai multe posete, perechi de pantofi si articole de imbracaminte in valoare de 6000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>