Published On: mie, aug. 2nd, 2017

Marian Dragomir: “SEROPLANT angajeaza 7 muncitori pentru inlaturarea pomilor cazuti si activitati specifice / Venitul lunar net este de 1.661 lei”

Dupa furtunile de saptamana trecuta, in oras  au fost darmati foarte multi copaci. In ciuda eforturile angajatilor Seroplant, orasul inca nu a fost curatat in intregime. Acestia s-au concentrat pe Faleza Dunarii, deoarece saptamana viitoare vor incepe evenimentele pregatite cu prelejiul Zilelor Orasului. Pentru a completa efectivul de muncitori, primarul Marian Dragomir a postat un mesaj pe contul sau de Facebook prin care anunta brailenii ca Seroplant angajeaza 7 muncitori pentru inlaturarea pomilor cazuti si activitati specifice. Acesta a subliniat faptul ca nu vrea ca doritorii pentru aceste locuri de munca sa fie iubitori ai alcoolului. Venitul este de 1.661 lei, compus din salariul net de 1.331 plus bonuri de masa in valoare de 300 de lei.

“Primaria Braila prin SEROPLANT angajeaza 7 muncitori pentru inlaturarea pomilor cazuti si activitati specifice.

Venit net lunar 1.661 lei compus din salariu net 1.331 lei si bonuri de masa in valoare de 300 lei. Contract de munca legal, pe durata nedeterminata.

Exclus cei care sunt "admiratori" ai lui Bachus!!!

Furtuna de saptamana trecuta a daramat multi copaci in Braila.

S-au ridicat pomii si crengile care blocau strazile si trotuarele, de pe Faleza (deoarece sunt evenimente la finalul saptamanii), din Gradina Mare si mai avem foarte multi de ridicat din curtile interioare ale blocurilor si din Parcul Monument.

Cei care sunt pe cablurile de energie electrica se inlatura DOAR in prezenta Electrica pentru a se evita posibile electrocutari. Am remarcat faptul ca foarte putini braileni au intervenit pentru a ne sustine in aceasta activitate.

Fac un apel la cei care doresc sa munceasca si poate nu au gasit pana acum un loc de munca, sa se prezinte la SEROPLANT pe Str. Edmond Nicolau nr. 8 – schita atasata.

Cei cu ajutoare sociale sunt folositi la activitati la incarcat crengi, SUPAFLC si SUPAGL dar nu sunt suficienti (si nu dau randamentul asteptat)”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>