Published On: mie, aug. 30th, 2017

Lidl-ul din Vidin se va inchide la inceputul lui septembrie

Lidl isi propune sa imbunatateasca permanent experientele clientilor in timpul cumparaturilor, astfel ca va investi in reamenajarea magazinului Lidl din Braila, situat pe Calea Galati, Nr. 346 A. Acesta va fi inchis in zilele de 5 si 6 septembrie, urmand a se redeschide in data de 7 septembrie.

Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita.

In plus, pentru ca Lidl este o companie orientata catre sustenabilitate, va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie, dar si functionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clientii sa gaseasca mai usor produsele preferate, toate grupele de marfa vor fi reamenajate. Totodata, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 7 septembrie, si pana duminica, 10 septembrie, magazinul Lidl de pe Calea Galati, Nr. 346 A, ii va astepta pe clienti cu oferte speciale si cu reduceri. Pe durata lucrarilor de modernizare a unitatii, clientii isi vor putea face cumparaturile in magazinul Lidl din apropiere, de pe Bulevardul Dorobantilor, Nr. 3 D.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>