Published On: mie, aug. 30th, 2017

JYSK Romania deschide un magazin si in Braila / Brailenii sunt asteptati la inaugurarea magazinului cu mai multe surprize, printre care perne gratis

Aflat in plina expansiune, JYSK Romania, retailerul danez de mobila si decoratiuni dedicat conceptului „Sleeping and Living”, deschide un nou magazin in Romania, in orasul Braila.

Cu ocazia inaugurarii JYSK a pregatit un eveniment special pentru locuitorii orasului. Petrecerea de inaugurare va avea loc pe 31 august, incepand cu ora 08.00, cand clientii sunt asteptati cu o multime de surprize care sa le faca ziua mai frumoasa! Startul se da cu un mic dejun delicios alcatuit dintr-un croissant pufos si o cafea energizanta.

In plus, primii 150 de cumparatori care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou o perna cu umplutura naturala, numai buna pentru odihna de dupa sesiunea de cumparaturi. O sesiune de shopping care va fi cu siguranta productiva, deoarece cu ocazia deschiderii JYSK a pregatit oferte de pana la 75% reducere la peste 1000 de produse.

Te asteptam joi, 31 august 2017, ora 8:00, in noul magazin JYSK Braila din strada General Gheorghe Avramescu nr. 10, sa sarbatorim deschiderea noului magazin si sa bem o cafea impreuna. In plus, te invitam sa te bucuri de cadouri minunate si oferte incredibile cu ocazia deschiderii noului magazin JYSK.

Cu ocazia deschiderii magazinului JYSK Braila, aflat pe strada General Gheorghe Avramescu nr. 10, te invitam la concurs! Intra pe www.JYSK.ro/Braila, rasfoieste catalogul de concurs, da click pe produsul preferat din catalog, distribuie pe Facebook produsul preferat, completeaza formularul de concurs si poti castiga un prin tragere la sorti un set de dining format din masa OLLERUP si 4 scaune KLARUP.

Te asteptam cu:

Un mic dejun delicios. Incepe dimineata cu o cafea proaspata si un croissant intre orele 8.00 – 10.00.

150 de perne GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutura naturala primilor cumparatori care achizitioneaza produse in valoare de minim 50 de lei. Oferte incredibile. Rasfoieste revista si alege-ti produsele preferate la preturi incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile in perioada 31 august – 6 septembrie 2017. Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar in magazinul JYSK Braila, din strada General Gheorghe Avramescu nr. 10”, se arata intr-o postare pe Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>