Published On: joi, aug. 24th, 2017

Inconstienta unei mame putea conduce la o tragedie / Doua fetite au ajuns la spital, dupa ce mama a incercat o manevra periculoasa la volan

Ieri, la ora 19:30, o braileanca, in varsta de 38 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe DN 23, in afara localitatii Muchea, s-a angajat in depaşirea neregulamentara a unui autovehicul, iar la reintrarea pe banda de mers a pierdut controlul volanului şi a patruns pe sensul opus, parasind partea carosabila şi rasturnandu-se.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a doua pasagere minore, cu varste de 5 şi 7 ani, care au fost tranportate la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale, in cazul celei de 5 ani fiind necesara internarea. 

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Foto arhiva!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>