Published On: joi, aug. 10th, 2017

In urma perchezitiilor de la Chiscani patru tineri au fost arestati

UPDATE: In urma perchezitiilor de ieri dimineata pe raza comunei Chiscani au fost retinuti 4 suspecti ai unei infractiuni de talharie comisa pe data de 24 iulie 2017 pe raza municipiului Braila. Cei patru suspecti, cu varste cuprinse intre 18 si 21 de ani, domiciliati in comuna Chiscani, au fost retinuti pentru 24 de ore. In cursul zilei de vineri, cei patru vor fi prezentati in fata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

In aceste momente, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila, sprijiniti de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Braila, pun in executare 9 autorizatii de perchezitie pe raza comunei Chiscani.Comuna este impanzita de masini ale Politiei si Jandarmeriei, intr-o actiune menita sa lamureasca mai multe dosare cu autoiri necunoscuti.

Politistii cauta bunuri provenite din savarsirea de fapte penale aflate in evidentele autoritatilor brailene cu autori necunoscuti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>