Published On: joi, aug. 3rd, 2017

In Braila Mall, Cinema City inaugureaza a 4-a sala 4DX din Romania, parte din cele 400 din lume

Din 4 august, incearca experienta cinematografica absoluta 4DX la Cinema City din Braila Mall. 

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cea de-a 4-a sala 4DX din Romania, cu 144 de locuri, in Braila Mall. Valoarea investitiei, realizata de Cinema City Romania alaturi de dezvoltatorii centrului comercial, este de aproximativ 700,000 de euro.

„Ne mandrim cu faptul ca, odata cu noul 4DX din Braila, Cinema City deschide cel de-al 4-lea 4DX din Romania, parte din cele 400 de sali din intreaga lume. Dragostea pentru cinema si increderea pe care o avem in aceste formate de vizionare unice si inovatoare sunt elementele care stau la baza Cinema City. Si suntem fericiti ca le putem aduce brailenilor, galatenilor si tuturor celor din zona una dintre cele mai revolutionare experiente cinematografice din lume. 4DX-ul reprezinta un format cu adevarat complet, facand saltul de la vedea un film la a-l trai si a-l simti pe pielea ta”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Cinema City - Efecte 4DX4DX reprezinta imbinarea dintre scaunele high-tech mobile, cu miscari fluide si dinamice deopotriva, si efectele de mediu, precum vantul, ploaia, ceata, fulgerele, bulele de sapun sau mirosul, disponibile atat pentru filmele 2D, cat si pentru filmele 3D.

Doar la 4DX tehnologia audiovizuala este completata de aceste efecte revolutionare, care creeaza o experienta cinematografica absoluta. In timpul unei vizionari in 4DX, vei simti alaturi de personaje adrenalina unei urmariri, intensitatea unor scene de lupta, forta unui cutremur sau emotia unei calatorii intergalactice.

Iar datorita tuturor efectelor perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, vei fi cu adevarat parte din film, traind pe propria piele racoarea fulgilor de zapada – efect disponibil in Romania pentru prima data in sala 4DX din Braila Mall –, precum si o explozie zguduitoare, furia unui tunet, fulgerele dintr-o furtuna, stropii de ploaie, gloantele suierand pe langa urechi sau plimbarea prin iarba. In completare, sala se poate umple de mirosul de praf de pusca, briza oceanului, lemn arzand, o cafea aromata sau… un buchet de flori.

Cinema City ii asteapta la 4DX pe iubitorii de film din Braila, Galati, Tulcea, Slobozia, dar si din imprejurimi, cu filme precum „Turnul Intunecat”, ecranizare dupa celebrele romane ale lui Stephen King (premiera pe 4 august) si „Emoji Filmul” (premiera pe 11 august). In saptamanile urmatoare vor urma si: „Annabelle”, „Hitmans Bodyguard”, „IT” si „Kingsman: The Golden Circle”.

In Romania exista acum 4 sali 4DX (in Mega Mall Bucuresti, City Park Mall Constanta, Shopping City Timisoara si Braila Mall), disponibile doar in reteaua Cinema City, care continua sa fie un veritabil super-erou al cinema-ului, indeplinindu-si promisiunea de acum aproape 10 ani, de la prima deschidere din tara noastra: aducerea celor mai spectaculoase si inovatoare formate cinematografice si conditii de vizionare de top.

Despre 4DX

4DX a fost creat de CJ 4DPLEX, pentru a le oferi spectatorilor o experienta dinamica, prin care le sunt activate toate cele cinci simturi. Compania sud-coreeana stabilita in Seul echipeaza continuu cu tehnologia 4DX sali de cinema din intreaga lume, de la Brazilia la Mexic si de la SUA la Romania, fiind adoptata cu entuziasm de marile studiouri hollywoodiene. Incepand din 2009, peste 440 de filme au rulat in 4DX, iar in iulie 2017 erau deja aproape 400 de sali cu peste 48,000 de locuri, in 48 de tari.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>