Published On: lun, aug. 7th, 2017

HC Dunarea Braila a inceput pregatirea pentru noul sezon in care vrea sa-si pastreze titlul de vicecampioana

Dupa ce a transferat mai bine de o echipa in aceasta vara, HC Dunarea Braila a inceput meciurile de pregatire pentru omogenizarea lotului de jucatoare. In primele doua meciuri de pregatire formatia antrenata de Florentin Pera a invins Danubiu Galati, scor 25-22, si CSM Unirea Slobozia, scor 23-19. Formatia braileana va lua parte la finalul acestei saptamani la un turneul amical “Cupa Danubius 2017” la Galati, unde va juca din nou impotriva celor doua formatii pe care le-a invins in primele doua meciuri pregatire, dar si impotriva lui HCM Ramnicu Valcea, echipa ce si-a propus sa termine pe podium in noul sezon.

PROGRAMUL TURNEULUI:

Vineri 11 August

Ora 9:30 CSU Danubius Galați – HC Dunarea Braila

Ora 11:30 HCM Ramnicu Valcea – CSM Slobozia

Ora 18:15 CSM Slobozia – HC Dunarea Braila

Ora 20:15 HCM Ramnicu Valcea – CSU Danubius Galati

Sambata 12 August

Ora 10:30 HC Dunarea Braila – HCM Ramnicu Valcea

Ora 12:30 CSU Danubius Galati- CSM Unirea Slobozia

In perioada 18-20 august HC Dunarea Braila va participa la un alt turneu, la Craiova, unde vor juca cu SCM Craiova, CSM Slatina si o echipa din Serbia. Cu o saptamana inaintea startului oficial al Ligii Nationale de handbal feminin, HC Dunarea va fi prezenta la un turneu la Cisnadie, la care mai participa: Magura Cisnadie, Corona Brasov si CSM Roman.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>